Woon-werkverkeer tool

Bereken snel en gemakkelijk het werkelijk verwachte woon-werkverkeer in 2021.

Vaak blijkt na het afsluiten van een leasecontract dat het aantal kilometers niet goed is ingeschat. Dat is wel recht te trekken met een hercalculatie, maar het is veel efficiënter en voordeliger om het in één keer goed te doen. Hoe dichter de inschatting bij de werkelijkheid is, hoe lager jouw kosten zijn.

De voordelen van de tool:

✓ door een verbeterde inschatting van de woon-werkkilometers verminder je de kans op een hoge afrekening aan het einde van je contract, want je schat je woon-werkverkeer niet langer veel te laag in (let op: houd dus wel rekening met het aantal kilometers dat je privé rijdt — de tool neemt deze niet mee in de berekening!)
✓ nooit meer maandelijks te veel betalen, wat je pas aan het einde van je contract weer terugziet
✓ de beste deal bij de inzet van een nieuwe auto, omdat wij de tarieven van verschillende leveranciers vergelijken en die per kilometrage en looptijd verschillen

Waar woon je?

Voer in het bovenste veld je straatnaam en huisnummer in aangevuld met, wanneer nodig, ook de woonplaats.


Waar werk je?

Vul hier simpelweg de bedrijfsnaam in, selecteer het en de tool doet de rest! Lukt het toch niet? Voer dan op dezelfde manier als hierboven het adres in.


Bijna klaar!

Voor een goede berekening van je woon-werkverkeer, vul je in op welke dagen je werkt, hoeveel vrije dagen je jaarlijks opneemt en welke Nederlandse feestdagen je niet werkt.Tip: kom je er nu achter dat je veel minder zakelijk rijdt dan je dacht? Neem dan contact op met je fleetmanager. Wellicht is de inzet van een andere vorm van mobiliteit voor jou een betere oplossing. Want: mobiliteit is meer dan alleen een leaseauto. Bel ons op 085 - 210 05 96 of neem contact op met je contactpersoon.